Presskit (WIP)

Fakta

 

Udgivelsesdato: 

Forår 2020

Understøttede platforme:

Forventes at blive udgivet på Steam, Oculus Store, samt Viveport, kompatibelt med det kommende Oculus Quest, Oculus Rift og Go, samt HTC Vive og Vive Pro.

 

Udgiver:

ThroughLine Games (2014-)

Hjemmeside:

www.throughlinegames.com

Presse kontakt: contact@throughlinegames.com

Sociale medier:

twitter.com/throughlinegame

facebook.com/throughlinegames

Adresse: 

Vesterbrogade 20
5. sal, t.h.
1620 København

Beskrivelse

I skovens dybe stille ro…

Bliver der pludselig spillet op til dans, da en lille ildflue viser dig vej til en magisk tryllestav, som får skovens sælsomme musikanter til at dukke frem fra deres skjul, og slå tonen an for en eventyrlig oplevelse, der tager dig på en rejse gennem musikkens forunderlige univers. 

Med Kinisia har ThroughLine Games, i samspil med komponist Peter Due og CPH Philharmonic, udarbejdet en musikalsk VR-oplevelse, som har til sigte at skabe en nytænkende og anderledes tilgang til musikforståelse og musiklære, ved at invitere spilleren op fra deres sæde blandt publikum, give dem taktstokken i hånden, og lade dem træde ind i rollen som dirigent for deres helt eget orkester. 

 

Spillet begynder i nattens mulm og mørke, hvor den dystre skov, man befinder sig i, fremstår en smule ukendt og farefuld. Denne frygt bliver dog snart lagt til side, da man møder en lille ildflue, der kommer til at agere som éns vejviser og ledestjerne igennem spillet, og som viser hvordan de forskellige taktslag skal udføres. Ved hvert korrekt slag vækkes de magiske kræfter i naturen til livs: blomster springer frem, og solen begynder langsomt at stige fra sit leje, indtil alting bades i et lunt lys, og man spiller i perfekt harmoni med et fuldbragt orkester bestående af skovens finurlige beboere.

 

Kinisia har en bred appel, og kan nydes af store som små, fra omkring 7 år og opefter.

Spillets features

  • Oplev magien på nærmeste hånd: Træd ind i en virtuel verden, hvor du kan påvirke dine omgivelser, ved at bruge din fysiske krop, til at række ud efter de ting, du ser omkring dig. 

  • Sving dirigentstokken: Stå i spidsen for dit helt eget orkester, og lær hvordan, man udfører de fire mest almindelige slagskemaer (2/4, 3/4, 4/4), som dirigenten bruger, til at angive takten i et stykke musik.

  • Lad dig fortrylle af naturens toner: Musikken i Kinisia er et originalt værk i fire satser, komponeret af Peter Due, og indspillet af CPH Philharmonic. Værket fremstår i en, for spilverdenen, hidtil uhørt detaljegrad, hvor hvert enkelt instrument i spillets orkester afspiller sit eget master track. Man kan dermed fornemme hvert enkelt af de 21 musikeres præcise position inde i den virtuelle verden, og de vil hver især lyde tætte på eller længere væk, alt efter ens placering.

  • Gå på opdagelse: Find skjulte hemmeligheder og oplevelser i skovens snoede afkroge. Man ved aldrig hvad man kan finde hvis man ser sig godt omkring.

Historien bag spillet

Kinisia blev skabt, da ThroughLine Games gik sammen med Makropol og CPH Philharmonic, for at definere en ny retning for en musikalsk VR-oplevelse. Spillet har sine rødder tilbage i 2016 og 2017, hvor samarbejdet mellem Makropol og CPH Philharmonic begyndte. Det blev i første omgang til projektet Open Orchestra VR (OOVR), hvor videooptagelser af CPH Philharmonic blev spillet i 360 grader rundt om beskueren. Dernæst besluttede de to firmaer, at de ville skabe en interaktiv version of OOVR, hvor man som beskuer nu blev til en spiller, der fremover kunne føre musikken under oplevelsen, netop som en dirigent ville gøre det.

 

Således blev ThroughLine Games, i slutningen af 2017, inviteret til at blive en del af projektet og planen om at gøre VR-oplevelsen yderligere spilbar

 

Det førte først og fremmest til en udgave af oplevelsen hvor videooptagelserne blev erstattet af 3D omgivelser, der i højere grad kunne reagere på spillerens gestik...

  • Test af oplevelsen på Eksperimentariet (forår 2019).

  • Denne oplevelse, som først blev navngivet Maestro, kom i 2019 til at gå under navnet Kinisia.

  • Skolepakken i efteråret 2019 og foråret 2020. Derefter er der planer om en kommerciel udgivelse.

Om ThroughLine Games

ThroughLine Games er en uafhængig spiludvikler med fokus på historiedrevne spil med høje kunstneriske ambitioner. Ved at kombinere oplevelser fra film-, animations- og spilindustrien er de dedikerede til at skabe mindeværdige figurer, engagerende gameplay og meningsfulde fortællinger.

 

Firmaet blev grundlagt i 2014 af CEO og Creative Director Alfred Nguyen og Technical Director Michael Godlowski-Maryniak. Firmanavnet udspringer af det narrative koncept om den røde tråd (en. through line), dvs. idéen om at der bør være et centralt, meningsfuldt tema, som løber hele vejen igennem en historie.

 

ThroughLine Games  er tidligere kendt for deres anmelderroste debut: det ghibli-inspirerede eventyrspil Forgotton Anne (2018), som bl.a. vandt årets Spilpris 2019.

Trailer

Screenshots

Logo og ikoner

Presseomtale

Tidligere presseomtale. KAN også henvise til FA.

Holdet bag spillet

Credits til alle dem der har arbejdet på spillet her.

©2019 by ThroughLine Games

Newsletter